Angst & Trauma

Bohémien Praktijk voor Angst en trauma verwerking

Levenscoaching

Eén coach voor alle levensaspecten waar jij ondersteuning op wenst. Vanuit verbinding samen werken aan toekomstperspectief.

Wij bieden overzicht en pakken praktische zaken meteen met jouw op. We ondersteunen jouw waar nodig.

Als jij dat wilt kunnen we ook je omgeving betrekken bij jouw begeleiding.

Ons uitgangspunt: Jij hebt de regie, wij volgen, steunen, spiegelen, vanuit verbinding.

 

ARTISTIEK.... VROLIJK EN ONCONVENTIONEEL


ADVISEREN WAAR GEWENST.

OPRECHTE VERBINDING ALS UITGANGSPUNT VOOR EEN STABIEL FUNDAMENT OM TE BOUWEN EN GROEIEN.Coaching en Begeleiding


Bohémien Advies Coaching en Begeleiding biedt coaching en begeleiding aan mensen met Autisme spectrum stoornis en aanverwante beperking, PTSS en angststoornissen. Individuele begeleiding bij jouw thuis of aan de Bohémien praktijk. Frequent of incidenteel, afhankelijk wat jij nodig hebt zetten wij in. Uitgangspunt van de begeleiding is jouw eigen kracht en mogelijkheden. Jij staat centraal en hebt de regie of leert deze te nemen. Vanuit mogelijkheden en niet vanuit beperking. Bohémien heeft de visie: ”Vallen mag maar blijven liggen is geen optie.” Past deze visie bij je? Neem dan contact met ons op. We leveren maatwerk en voor ons is ieder individu uniek. Waar mogelijk zetten we onze paarden in om nog beter bij jezelf te komen en aan de slag te gaan met hetgeen er echt speelt.Gezinsbegeleiding


In ieder gezin is er wel eens ruzie en onenigheid. In gezinnen met een gezinslid met ASS problematiek is er soms wat vaker onenigheid en ruzie. Je lijkt elkaars taal niet te spreken of te begrijpen. Dan kan het fijn zijn als er iemand met je mee kijkt. Die jouw als gezinslid begrijpt en begeleid én jullie als gezin begrijpt en begeleid.

Met elkaar gaan we aan de slag met het spreken van dezelfde taal. Uitgangspunt is dat jullie met elkaar in gesprek komen en elkaar beter leren begrijpen. Samen sterker de toekomst tegemoet.


Meer weten?

 

There are just a few
things that we can do
very very well.