Durf te besluiten!
20 september 2015
Een jongen?
21 oktober 2015

De helft van de training Paardencoaching zit er alweer op. Geïnspireerd geraakt heb ik een paar boeken gekocht om de praktijk te verdiepen. Het blijft een boeiende materie. De proefkonijnen laten het deze week een beetje afweten. Twee hebben een hondje met puppy’s en draaien nachtdiensten en de ander zit met verrekte enkelbanden omhoog. Gelukkig is er voldoende animo en staat er in het weekeinde weer een oefensessie gepland. Ik sta zelf ook geregeld als proefkonijn bij de paarden.
Wat vertellen ze me? Ik ervaar zelf hoe moeilijk is om los te laten. Oefeningen baart kunst..
Nu de dagen korter worden en de herfst zijn intrede doet benader ik mijn netwerk voor een kleine binnenruimte om sessies te houden. Zolang het droog is gaat het nog wel maar bij regen en vorst ga ik toch liever naar binnen.
Het eerste team heeft zich aangemeld! Of ik ook wil zorgen voor een versnapering en na afloop een hapje eten? Ach, alles kan, maar koken..?? Dat lost zich ook weer op doordat een teamlid aanbied om een pan soep te koken, broodje er bij.. Prima, ook weer opgelost..
Vandaag kreeg ik de vraag waarom ik solliciteer op een parttime baan. “Als paardencoaching je hoofd inkomen is waarom is die parttime baan dan belangrijk?”
Oei.. hier heb ik iets recht te zetten… Ik zoek een parttime baan waar ik al mijn skills en energie in kwijt kan en coachen met paarden komt er liefdevol naast. Ik heb het nodig om mijn ervaring en kennis te kunnen inzetten en te leren van collega’s.
Dus zoekt u nog een gemotiveerde en ervaren collega, neem contact met me op!
Meer over mij op mijn Linkedin pagina of mail me dan stuur ik mijn curriculum vitae.
Voor coaching met paarden ben ik bereikbaar via info@bohemien.eu

Comments are closed.