Paardencoaching is voor iedereen!

Trechter met steentjes
11 november 2016
Kinderen van een veranderende toekomst.
2 januari 2017

Ik heb het al vaker geblogd, vaak vragen cliënten; “ga je ook over mij een blog schrijven?” Nee, dat doe ik niet over iedere sessie en over iedere cliënt. Niet altijd is een sessie geschikt voor een blog. Sommige sessies zijn zo indrukwekkend en zijn zo persoonlijk dat ik van mening ben dat hier niet over geblogd kan worden. Wel blijven deze verhalen je altijd bij. Soms krijg je verhalen waarvan je je afvraagt hoe een mens ze in één leven kan mee maken.

Het blijft bijzonder dat cliënten hun vertrouwen geven. “Ik durf het hier wel te zeggen” hoor ik cliënten wel vaker zeggen. Wat fijn. Ook hoor ik vrijwel altijd; “Wat bijzonder, ik wist niet zo goed wat  ik verwachten moest maar wat is dit bijzonder..” Ik glimlach en zeg dat ik ook altijd nog onder de indruk ben. Soms komen cliënten alleen, maar ook met een vriend, vriendin of partner ben je welkom.Als coach wordt je dan soms zomaar verrast met de mooiste foto’s en die mag ik dan nog met mijn lezers delen ook. Dank je wel!

image1      image2

Achter de schermen van Bohémien Advies Begeleiding en Coaching wordt hard gewerkt. We gaan de samenwerking aan met een collega Paardencoach, Cisca Kikkert. Samen met Cisca gaan we Kindercoaching en Teambuilding aanbieden. Ook de voorbereidingen voor een Ladies Evenement in april 2017 is in volle gang.

Paardencoaching is voor iedereen!

 

 

Comments are closed.